Pàgines

Justícia per a Joan!

Des de Joves d’Esquerra Unida de les Illes Balears volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb Joan Cardona, condemnat a tres anys de presó per un delicte que NO va cometre.

Una vegada més la injustícia torna a ser protagonista. Els fets varen tenir lloc el 19 de novembre de 2012, on una al·lota de 26 anys va ser agredida sexualment per un home amb motocicleta. A partir d’ una roda de reconeixement, que tenen un elevat nombre d’errors, Joan Cardona va ser denunciat.


Durant el judici varen ser moltes, i contundents, les proves que es varen presentar per demostrar la innocència d’en Joan que es varen desestimar:
  •         En el moment de l’agressió es trobava a ca seva, amb el seu germà i una amiga. Varen declarar que soparen juntament amb Cardona.
  •          A més, en el moment de l’agressió també estava parlant per xat amb el seu xicot.
  •          És homosexual.
  •          Mai hi ha conduït motocicleta. No té carnet, ni multes.

No tan sols això, la declaració de la víctima es contradiu amb dates que prèviament havia aportat:  altura, vestimenta, entre altres.

Ens trobem davant un sistema judicial injust i poc eficient. Al principi hi havia una víctima, en l’actualitat n’hi ha dues. Crèiem en l’ innocència de Joan.  És el moment de lluitar perquè tingui lloc una justícia real per l’al·lota i també per Joan.

Facebook i Twitter d’en Joan:  “Justícia para Joan,Justícia Real” i “@JusticiaJoan”.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada