Pàgines

Joves d'Esquerra Unida celebraren l'assemblea general!

El passat dissabte, dia 11, l’organització juvenil anomenada Joves d'Esquerra Unida de les Illes Balears va celebrar l’assemblea general per establir el full de ruta durant els pròxims dos anys, així com triar a l'equip coordinador que ha de vetllar pel compliment dels acords presos per la militància i simpatitzants dins l'assemblea.

Una trobada que va comptar amb una gran participació i diversos debats de formació. A més, va tenir lloc un acte d'homenatge amb diverses companyes i companys que explicaren la seva experiència durant la joventut.


Simpatitzants i militants varen votar l'única llista, amb gran representació interinsular, que es va presentar al procés amb les següents responsabilitats, Aida García i Oscar Rodríguez assumeixen la coordinació general de l'entitat amb dos equips de suport, un d'organització encapçalats per Alex i Kevin Somoza, així com d'un equip de comunicació format per Juan José Hinojo i Juan José Martínez.

També es varen aprovar resolucions com la del suport al dret d'autodeterminació, a la confluència amb Guanyem o la petició d'excarceració del pres basc Arnaldo Otegi.
Podem afirmar que comencen una nova etapa amb gran il•lusió i ganes!


Per més informació,

Oscar Rodríguez (Eivissa) 627052841
Aída García (Mallorca) 697238087

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada